Mutad, och sommar planer.

I sommar planerar vi att campa med barnen två gånger. Den ena camping veckan bestämde mest mamma Sabina och då blev det till BÖ sommarland som ligger här i Norge (skall vara Nordens största vattenland). Valet på den campingen blev också en lite enklare stuga som vi ska mysa in oss i som bara den! Jag ser fram emot detta så mycket och de ska bli härligt att bara släppa ut barnen i det fria. Om det är fint väder. Regnar det blir det lite svårare och framförallt kallare att dra till badlandet. Så blir de dåligt väder kanske det kan bli lite tråkigt inne i den lilla mysiga stugan men meningen är att vi bara ska mysa massa tillsammans med familjen. Ska plocka med mig våffeljärn med så kan vi roa oss med att äta vid eventuellt dåligt väder. Denna campingturen blir också en träning inför nästkommande tur som vi skall göra. Som pappa David mest bestämt. Då blir de lite mer primitivt i och med att David är en lite mer erfaren campare.
Tält, enkla kläder, fiske och typ laga mat på sånt där camping kök.
Vi ska då titta på vackra Norge och upptäcka så mycket som möjligt. Men under denna resan ber jag nog ännu mer till vädergudarna att dem är med oss.
Efter att pappa David bestämt att de blir en riktig tält tur i sommar bokade han en utlands semester till sensommaren för att muta mig. Den mutan va ok.



Bild lånad från google




 
 
 


Som sagt så är pappa David redan en erfaren campare. Här ovan är lite bilder från hans andra turer han gjort. Hoppas han lyckas fånga några fiskar till våra kvällsmål. Det blir ju en ekonomsik tur i så fall. Bäst för han så att det finns mer budget till utlandsresan sen så jag kan götta mig.



Pappa Davids pappa som tatt den här söta bilden när David och hans bröder var små.
 
 
 
Sen verkar det ju som pappa David fått lära sig redan tidigt det här med fiske och grejer. 
Det ska bli kul med lite utmaning med två små pojkar på camping tur med. Fast vi har faktiskt redan campat med Liam en gång när han var tre månader. Då var det många som skrattade åt oss men vi är inte som alla andra som tror att bebisar är små porslinsdockor som bara ska ligga stilla där hemma o se fina ut. Och den turen gick hur bra som helst!

 
 
 
Semester - barnfamilj - campa - perfekt - äventyr